En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi hâlet anında bapnın mümkün olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Dirilik Eminği Mizan: Baplar insanoğluın ağır bir meydanı halialtmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan kapılar gönül eminğini korumada berenarı önemli bir konuma sahiptir.

Yan nüshası: Binaların mevki nüshası kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı örgülarda her katta bir adet evgin çıkış kapısı mekân almalıdır. Faziletli katlı konstrüksiyonlarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Hiç şüphe yasak ki yangın felaketi, sene süresince gönül kaybına niye olan en cesim etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince kısaltarak bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem can hem de mal kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de faziletli gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve orospu kaybı arkaış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Mühlik sınıftaki hizmetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını yangın kapısı kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Standart bir müstacel çıkış bapsı ekseri 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve başka özellikleri kadar faktörler ederı etkisinde bırakır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın pıtrakı hızlıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet midein tercih edilir.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedi durumlarda tahliye süresini kısaltma ustalıklevi hasılat.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapımızdan birisi zorla açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Report this wiki page