Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin taliı sıra, yangın kapıları ekseriya özel şümul ve kapı menteşeleri kabil özge yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

İçeriden hariçarı selim itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir semtının boş olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın üstı saf yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının muayene şeşna hileınması kolaylaşır ve daha bir araba dokunca vermesi önlenir.

Yangın kapısı elbette bakım mimarilmalıdır? Yangın bapları muntazam bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek karınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin kip bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının arama edilmesini içerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve hizmetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Ancak kullanıcı nüshası 50 kişçok geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

Bunun önlemini bile montaj esnasında Yangın kapısı istanbul yangın firması, tasarruf esnasında ise binadan mesuliyetli kişiler almalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve reva bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir özge özelliği kilit + branş seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kaçış yolları ve başka tedbirler, yangın veya öteki acil durumlarda can eminğinin yalnız hiç bir tedbire dayandırılmayacağı şekilde tasarlanır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Her Yangın Kapısı vakit özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, möble veya diğer bir handikap bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Kaçış yollarının değişik daire ve gayrı mekanların sineinden geçerek korunmuş alana yetişmesina müsaade verilmelidir. Kaçış yollarının ve merdivenlerinin korunmuş mekanlara ve veya sokağa açılan baplarının rahatliği 120 cm’den azca olmamalı; bu kapılar dâhilen dışarıya namuslu kilitsiz olarak açılmalı ve otomatik olarak kendi kendine kapanacak ve yangın dayanımı en az 120 an olacak şekilde bünyelmalıdır.

Yangın Yangın Kapısı merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Report this wiki page